Prakawis kita - Halifax CaiHongYe Bag Products Co, .Ltd

Babagan awake dhewe

Our company didegaké ing taun 1999, sing spesialisasine ing produksi lan pangaturan dhewe saka macem-macem jinis tas plastik, Shopping tas, tas hadiah, tas Eco-loropaken, tas kosmetik lan tas iklan. Bisnis utama tas super plastik, tas kertas, tas non-dirajut, tas katun, tas polyester, tas PP sheet, tas selimut, tas adhem, PVC tas kosmetik. 18 taun proses pembangunan kita bisnis inovatif, teknologi kualitas, layanan efisien, prices paling competitive. On industri tas plastik lan tas non-dirajut produk, kita Supplier paling competitive lan emas. Kita bakal tansah usaha kanggo pelanggan kanggo nggawe prices kanggo masyarakat lingkungan Proteksi kanggo nggawe kontribusi paling. Becik welcome pelanggan ngunjungi manufaktur kita, menang-menang kerjasama, nggawe kamulyan luwih!

Caihongye nggawe greent donya & kurang-karbon mangsa ing kabèh lifes.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !