FAQs - Halifax CaiHongYe Bag Products Co, .Ltd

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita kanggo ngganti gumantung sumber lan faktor pasar liyane subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan hubungi kita kanggo informasi luwih.

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minimal aktif. Yen sampeyan are looking kanggo resell nanging ing jumlah luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa metu situs web kita

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Apa jenis informasi sing perlu kanggo kurban sadurunge kita kurban sing Kutipan?
A: Material (lali kekandelan)
B: Quantity tas pengin
C: Printing saka tas
D: gambar tas Similar
E: Ukuran tas
Apa jenis syarat-syarat pembayaran sing nggoleki karo kita perusahaan?

T / T, Paypal, Uni Western dienggo, L / C uga oke.

Apa jenis cara kapal kowe kurban?

Miturut segara lan udhara sing loro oke, kita biasane apa FOB, EXW, CIF, DDU karo customer.

Apa kita?
A: Fast reply (Kabeh email saka sampeyan bakal mangsuli ing 24 jam)
B: Shenzhen Factory (langsung kapal kanggo para panuku donya)
C: Free sampel ana (sampeyan kudu mbayar barang ing)
D: Selaras produk (OEM / ODM wis tampi)
E: produk Environment-loropaken
F: pengalaman sugih (Wiwit 1999)
G: urip, asil Printing nengsemake
H: packaging Kepileh
Carane nindakake bisnis karo kita?

123adzf

Arep digarap US?


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !