Nepangkeun - ShenZhen CaiHongYe Kantong Produk Co, .Ltd

Tentang Kami

parusahaan urang diadegkeun dina 1999, specializing dina produksi sarta kustomisasi tina rupa-rupa kantong plastik, tas balanja, tas kado, tas ramah-eco, tas kosmetik jeung tas iklan lianna. Bisnis utama tas super plastik, tas kertas, tas non-anyaman, tas katun, tas poliéster, tas PP lambar, tas blankets, tas cooler, PVC tas kosmetik. 18 taun prosés ngembangkeun kami bisnis inovatif, téhnologi kualitas luhur, layanan efisien, harga paling kalapa. Dina industri urang kantong plastik jeung tas non-anyaman produk, urang nu supplier paling kalapa jeung emas. Urang bakal jadi salawasna narékahan pikeun konsumén pikeun nyieun harga pikeun masarakat perlindungan lingkungan sangkan sumbangan greatest. Warmly wilujeng sumping para nasabah didatangan pabrik urang, meunang-meunang gawé babarengan, nyieun kamulyaan gede!

Caihongye ngadamel greent dunya & low-karbon hareup dina sadayana lifes.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !