FAQs - ShenZhen CaiHongYe Kantong Produk Co, .Ltd

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung. Upami Anjeun keur néangan ka resell tapi dina jumlah anu leuwih leutik, urang nyarankeun Anjeun pariksa kaluar ramatloka kami

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Jenis informasi nu peryogi nawiskeun méméh kami nawiskeun Anjeun cutatan a?
A: Bahan (hilap ketebalan nu)
B: kuantitas tas rék
C: Nyitak tina tas
D: gambar kantong Siga
E: Ukuran anu tas
Jenis istilah pembayaran téh rupa kalawan parusahaan urang?

T / T, PayPal, rugbi Kulon nyaéta pamakéan umum, L / C oge oke.

Jenis metoda pengiriman barang anjeun nawiskeun?

Ku laut na ku hawa nu duanana oke, urang biasana ngalakukeun FOB, EXW, CIF, DDU kalawan customer.

Naha urang?
A: Fast reply (Sakabéh surelek ti anjeun bakal ngawaler dina 24 jam)
B: Shenzhen Factory (Langsung ngilikan kana pembeli sakuliah dunya)
C: Free sampel nu aya (nu peryogi mayar angkutan barang nu)
D: ngaropéa produk (OEM / ODM geus tampi)
E: produk Lingkungan-friendly
F: pangalaman Beunghar (Kusabab 1999)
G: vivid, hasilna Printing meriah
H: bungkusan exquisite
Kumaha ngalakukeun bisnis kalawan kami?

123adzf

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !